Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Ali Erkazan

Ali Erkazan


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Oyuncular

Ali Erkazan Yazıcıya Gönder
Ali Erkazan, (d. 1952, Samsun), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

En Son Babalar Duyar dizisindeki "baba" rolüyle ünlenen, sanat hayatına Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başlayan Ali Erkazan, bu kurumda 15 yıl çalıştı. Levent Kırca tiyatrosunda da görev yaptı. Politik tiyatro'da oyunculuğu öğrendi. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 1983 yılında kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, ÇASOD üyesidir.

Filmografisi

Benim Annem Bir Melek-2008
Aşk Tutulması - 2008
Cesaretin Var mı Aşka - 2008
Münferit - 2007
Evimin Erkeği - 2007
Sevgili Dünürüm - 2007
Annem - 2007
Hayırdır İnşallah - 2006
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu - 2006
Mavi Kuş - 2006
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Başımıza Gelenler - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Son - 2001
Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
Sıdıka - 1997
Değirmen - 1986
Kurt ve Kuzu - 1983