Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Cem Özer

Cem Özer


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sunucular Oyuncular

Cem Özer Yazıcıya Gönder
5 Ekim 1959) tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bıraktı. Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Televizyonda "Laf Lafı Açıyor" adlı programın sunuculuğuyla tanındı. "Şansını Dene" yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Filmografisi
Ademin Trenleri - 2007
Bir İhtimal Daha Var - 2006
Sen Ne Dilersen - 2005
Masum Değiliz - 2005
3. Tür - 2004
Melekler Adası - 2004
Neredesin Firuze - 2003
Şıh Senem - 2003
90-60-90 - 2001
Ölüm Peşimizde 2000
Aşkın Dağlarda Gezer - 1999
Asansör 1999
Karışık Pizza - 1998
Usta Beni Öldürsene - 1996
Berlin in Berlin - 1993
Varyemez - 1991
Anılar - 1989
Zirvenin Bedeli - 1989
Hanım - 1988
Umutların Ötesi - 1988
Vurmayın - 1987
Menekşeler Mavidir - 1987
Güldürme Beni - 1986
Dayak Cennetten Çıkma - 1986
Hababam Sınıfı Güle Güle - 1981
Yirmidört Saat - 1976