Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Eva Herzigova

Eva Herzigova


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Mankenler

Eva Herzigova Yazıcıya Gönder
Eva Herzigova (d. 10 Mart 1973, Litvínov, Çekoslovakya), Çek manken, fotomodel ve aktrist. Maden işçisi bir baba ve sekreter annenin kızı olarak Çekoslovakya'da doğan Eva, modellik kariyerine 1989'da Prag'da 16 yaşındayken kazandığı bir güzellik yarışmasıyla başladı. Paris'e taşınıp popüler bir süpermodel oldu. Madison modellik ajansı ile çalışmaya başladı ve en önemli ilk Bayan Wonderbra olarak yaptı. 1990'ların Marilyn Monroe'su olarak anıldı.

Eylül 1996 Bon Jovi grubunun davulcusu Tico Torres ile evlenmiş; çift Haziran 1998'de boşanmıştır. Çekçe dışında Rusça, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Filmografi
The Picture of Dorian Gray (2005) - uncredited
Modigliani (2004) - Olga, Picassos Wife
Just for the Time Being (2000) - Christine
LAmico del cuore (1998) - Frida Seta
Les Anges gardiens (1995)- Tchouk Tchouk Nougat
Inferno (1992) (TV)