Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Süreyya Güzel

Süreyya Güzel


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Süreyya Güzel Yazıcıya Gönder
üreyya Güzel, (d. 1974), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, eğitmen.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Süreyya Güzel, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Tiyatro Ayna, Düşün Sahnesi, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakta ve Duru Tiyatro'daki oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. Güzel, aynı zamanda reklam filmlerinde ve müzik kliplerinde de oynamaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar
Nakşidil SultanTiyatro Ayna
Sessizlik Düşün Sahnesi
Oyun Nasıl Oynanmalı
Oyunlardan Bir Oyun İstanbul Şehir Tiyatroları Gençlik Günleri
Ateşyüzlü Siyah Beyaz ve Renkli

Filmografisi
Es-Es-2009-
Güldünya-2008
Hırçın Kız - 2007
Akümülatörlü Radyo - 2006
Bebeğim - 2006
Herkes Kendi Evinde - 2000
Üzgünüm Leyla - 2000
Yılan Hikayesi - 1999
Böyle mi Olacaktı - 1997
Yasemince - 1997
Çiçek Taksi - 1995