Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8999
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Selen Seyven Katırcıoğlu

Selen Seyven Katırcıoğlu


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Selen Seyven Katırcıoğlu Yazıcıya Gönder
Selen Seyven Katırcıoğlu (d 2 Nisan 1986, Ankara) Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.
Seyven'in babasi Türk, annesi ise Özbek asıllıdır. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü okudu. Şu sıralar Doludizgin Yıllar dizisinde Gülşen'i canlandırmaktadır. Ayrıca Arka Sıradakiler dizisinde Yadigar karakterini oynayan genç oyuncu Temmuz Karikutal ile birlikteliği vardır. Selen Seyven Genco dizisiyle büyük basari ve ün kazandi.

Filmografi
Büyük Buluşma (2004)
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2005)
Aşka Sürgün (2005) ... Asya rolünde
Janjan (2006) ... Güzel Alaz rolünde
Genco (2007) ... Pınar rolünde
Doludizgin Yıllar (2008) ... Gülşen rolünde
Kapalıçarşı - Yasemin