Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Melisa Sözen

Melisa Sözen


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Melisa Sözen Yazıcıya Gönder
Melisa Sözen (6 Temmuz 1985), Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.

6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Melisa Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı.

2008 yılının yaz sezonunda NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli ve çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu.

Filmografi
2009 - Bir Bulut Olsam (Narin Bulut)
2007 - Bıçak Sırtı (Nisan)
2006 - Kabuslar Evi: Seni Beklerken
2006 - Azap Yolu (Burcu)
2006 - Eve Giden Yol 1914 (Safiye)
2005 - Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey
2005 - Cenneti Beklerken (Leyla)
2004 - O Şimdi Mahkum (Aylin)
2004 - Çemberimde Gül Oya (Feriha)
2004 - Kayıp Aşıklar
2003 - Okul (Ceyda)
2001 - Bana Şans Dile (Tuba)