Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Hande Kazanova

Hande Kazanova


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Hande Kazanova Yazıcıya Gönder
Hande Kazanova (d. 1973 - İzmir) Türk tiyatro sinema ve dizi oyuncusu ve sunucu.

Kazanova ailesinin tek çocuğu olarak kuzenleriyle çok aktif keyifli bir çocukluk geçrimiştir. İlkokulunu Alaybey İlkokulu ortaokulu ve liseyi İzmir Fatih Koleji'nde okumuştur. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesinde okumuştur. Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek ülkemizi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri almıştır. 2000 yılında astroloji yazarı olmuştur. Şu anda Habertürk adlı gazetede burç astroloji yazarlığını yapmaktadır.

Filmografi
2008 - Karamel - Jülide
2008 - Servet Avcısı - Müzeyyen
2008 - Sıfır Nokta - Didem
2006 - Yanık Koza - Suna
2003 - Kurtlar Vadisi - Canan
2002 - Tatlı Hayat - Konuk Oyuncu
2001 - Aşkına Eşkiya - Nazlı
2001 - Cinlere Perilere - Konuk Oyuncu
1992 - Mahallenin Muhtarları - Ece