Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Başak Daşman

Başak Daşman


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Başak Daşman Yazıcıya Gönder
Başak Daşman (d. 10 Nisan 1981, İstanbul) Türk oyuncu. Son dönemlerde Avrupa Yakası'nda Esin rolü ile, Çemberimde Gül Oya dizisinde Handan rolü ile yer aldı.

Şu anda Parmaklıklar Ardında dizisinde Filiz Demir karakterini canlandırmakta, ayrıcaTRT1 ve TRT Int kanallarında yayınlanan "Benimle Oynar Mısın?" programında rol almaktadır.

Filmografi
Bahar Dalları 2009
İş Arıyoruz, 2008 Banu
Parmaklıklar Ardında, 2007 Filiz Demir
Pertev Bey'in Üç Kızı, 2006 Berrin
Ahududu, 2005 Ahu
Yanık Koza, 2005 Makbule
Çemberimde Gül Oya, 2004 Handan
Avrupa Yakası, 2004 Esin
Asmalı Konak, 2002 Akasya
Bana Şans Dile, 2001 Ayşegül
Benimle Evlenir Misin, 2001 Ceyda
Üzgünüm Leyla, 2000 Yaren
Şaşı Felek Çıkmazı, 2000 Betüş
Kıvılcım, 1999