Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Ayçin İnci

Ayçin İnci


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Ayçin İnci Yazıcıya Gönder
Ayçin İnci (3 Mayıs 1980 , Istanbul , Türkiye) Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Ayçin inci, 3 Mayıs 1980 senesinde İstanbul'da doğdu. Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide rol alarak dikkat çekmiştir. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir. 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenmiştir.

Rol aldığı tiyatrolar
"Evridekenin Çığlığı"
"Aşk Her Yerde" - Harriet Coplant

Filmografisi
Benim Annem Bir Melek - Nalan 2008
Kara Duvak - Gülbiye Mevlütoğlu 2007
Mavi Gözlü Dev Cahide Sonku - 2007
Oğlum İçin - Nihan 2007
Misi - 2005
Sen Ne Dilersen - Vasiliki 2005
Kurşun Yarası - Olimpia 2003