Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Açelya Elmas

Açelya Elmas


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Oyuncular

Açelya Elmas Yazıcıya Gönder
Açelya Elmas (d. 25 Mayıs 1977, İstanbul) Türk oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı müzik bölümünde mezunudur.

Oyuncu Naz Elmas'ın ablasidir.

Filmografi
Ruhsar (1997)
Eyvah Babam (1998)
Deli Yürek (1999)
Umut Yolcuları (1999)
Gittiğin O Gün (2000)
Eyvah Kızım Büyüdü (2000)
Koçum Benim (2002)
Cabbar (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Ihlamurlar Altında (2005)
Karınca Yuvası (2006)
Kara İnci (2007)