Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Funda Şirinkal

Funda Şirinkal


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Funda Şirinkal Yazıcıya Gönder
1971 yılında Avustralya'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İzmir Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1992 yılında sinemaya başladı. Çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Filmografisi
Prensesin Uykusu (2010)
Adını Sen Koy (2009)
Pars Narkoterör (2006)
Kabuslar Evi: Takip - 2006
Bir İstanbul Masalı - 2003
Akasya Pasajı - 2000
Yalan Dünya - 2000
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Umut Yolcuları - 1999
Yılan Hikayesi - 1999
Laleli'de Bir Azize - 1998
Çiçeği Büyütmek - 1998
Cumhuriyet - 1998
Gemide - 1998
Bir Erkeğin Anatomisi - 1996
Başka İstanbul Yok - 1996
Tatlı Kaçıklar - 1996
Bir Kadının Anatomisi - 1995
Gizli Aşk - 1995
Sahte Dünyalar - 1995
Çiçek Taksi - 1995
Umut Dünyası - 1994
Rüstemin Gazinosu - 1993
Yağmur Beklerken - 1992

Haberleri

 

Ne Anne olabiliyorum, ne de genç kız. - 03.06.2010