Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Bülent Çolak

Bülent Çolak


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Sinema - Tiyatro

Bülent Çolak Yazıcıya Gönder
Bülent Çolak, (d. 20 Eylül 1977, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteriyle ekranlarda tanınan Bülent Çolak İstanbul doğumlu olmasının yanında dedesinin Makedonya Vişegrat'tan göçettiği bilinir.Reis Çelik'in yönettiği 1998 yapımı Hoşçakal Yarın adlı filmde Hüseyin İnan karakteriyle sanat yaşamına başladı. Gönül Yarası ve Joenjoy gibi filmlerde de çeşitli roller alan Bülent Çolak, Fırtına ve Hırsız Polis adlı dizilerde de oynamıştır. Ayrıca oyuncu Semaver Kumpanyada tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.Evlidir ve Okyanus adında bir oğlu vardır

Filmografisi
Geniş Aile - 2009
Joenjoy - 2007
Hırsız Polis - 2006
Fırtına - 2006
Gönül Yarası - 2004
Hoşçakal Yarın - 1998