Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8841
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - Mine Teber

Mine Teber


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Oyuncular Sinema - Tiyatro

Mine Teber Yazıcıya Gönder
Mine Şenhuy Teber, (d. 1961, Kıbrıs), Sinema ve dizi oyuncusu.

1989 yılında Bizimkiler dizisiyle kamera karşısına geçerek, sanat hayatına başlayan Teber, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almış, televizyonda eğitici program sunuculuğu görevinde bulunmuştur.

Filmografisi
Geniş Aile - 2009
Sessiz Gemiler - 2007 Gönül - 2006
Hadi Uç Bakalım - 2003
Hayat Bilgisi - 2003
Kısa Devre - 2002
Duruşma - 1999
Yazlıkçılar - 1993
Bizimkiler - 1989