Toplam yaşam öyküsü sayısı: 8835
Kullanıcı Girişi



Kategoriler
Yeni eklenenler
Popüler yaşam öyküleri

Ana sayfa - İlker Ayrık

İlker Ayrık


Share Paylaş


Tavsiye et


Meslek: Oyuncular Sinema - Tiyatro

İlker Ayrık Yazıcıya Gönder
İlker Ayrık, (d. 16 Ekim 1979 – Balıkesir) Türk tiyatrocu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda, Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok Sinema, Telelevizyon ve Reklam çalışması yaptı. Şu anda geniş aile dizisinde mürsel karakterini başarılı bir şekilde canlandırmaktadır. Ve trt1 de ramazan güzeldirde oynamaktadır

Uçurtmanın Kuyruğu
Sığıntılar
Vişne Bahçesi
Oz Büyücüsü

Filmografisi
Geniş Aile 2009 – Mürsel
A.R.O.G 2008 – Esnaf
Cesaretin Var mı Aşka 2008 – Hüsnü
Babam Adam Olacak 2008 – Ayhan
Çocuk (film) 2007 – Oktay
Başımın Belası 2007 – Cengiz
Kuzey Rüzgarı 2007 – Atilla
Son Osmanlı Yandım Ali 2006 – Yorgo
Gizli Patron 2006
Karınca Yuvası 2006 – Mazlum
Kadın Her Zaman Haklıdır 2005
Kısmet 2005 – Şenay
Müjgan Bey 2004 – Tekin
Omuz Omuza 2004 – Tufan Türe
Kasabanın İncisi 2003 – Gökhan
Aslı ile Kerem 2002 – Cem
7 numara 2002 – Yankesici (bölüm 62)
Tatlı Hayat 2001 – Yavuz (Konuk Oyuncu)